Tourn.se

Bloggvärlden är inte alltid det lättaste! För att klara sig och komma någonstans måste man kämpa, och det hårt. Man måste verkligen vilja något för att få det i denna världen. Det är därför jag nu tar steget att försöka bli sponsrad av något företag, vad som helst.
För alla ni andra bloggare som söker lyckan i bloggvärlden måste jag verkligen tipsa om sidan tourn.se som hjälper dig att hitt aföretag som vill sponsra dig dig.
För att komma till sidan, kopiera och klistra in :) www.tourn.se.
Hoppas att jag hjälper er att komma någonstans nu :)
Kram Tuvizzen <3

For Motion

Jag är lite halvförkyld och hostade typ sönder min hals igår kväll så jag var tvungen att stanna hemma från skolan idag för att vila mig inför Umeåresan på Torsdag. Lite segt är det ju att inte kunna träffa sina vänner men samtidigt skönt att slippa skolan :) Och ett stort + denna dagen är att jag och mamma åkte och köpte springskor till mig. Äntligen! Jag har ju tänkt börja springa ett bra tag nu men vad ska man springa i om man inte äger några springskor?
Men ååhh jag är så sjukt nöjd med de här skorna!
Finns på stadium för 700kr. I märket Adidas såklart <3
 
 
 
 
 
 
 
 

I will live in these shoes!
Kram Tuvizzen <3

Pengar

Varför ska pengar spela så stor roll i dagens samhälle? Det stör mig sjukt mycket, jag som lever i en familj där vi inte kan slänga iväg hundralappar här och där utan måste hålla i våra pengar och spara så mycket vi kan. Inte jätte lätt när äldsta dottern (jag) i familjen håller på med världens dyraste sport, och nu när lillsyrran har börjat så blir det ju inte direkt lättare.
Så det är lite därför också som jag antagligen ska sluta hyra Trolle, jag går från 800kr/mån till 500kr/mån men får rida lika ofta. Och jag får göra mer och därför utvecklas mer med denna hästen som jag har hittat. Hoppas verkligen att allting funkar mellan mig, hästen och ägaren!
 
Att leva ett liv som hästälskare utan möjlighet till egen häst/foderhäst är inte alltid det roligaste. Men samtidigt är det skönt att inte behöva åka till varje dag. Det är rätt skönt ändå att ha ridskolan och medryttarhäst, det blir inte för mycket, även om det ibland känns som att det blir för lite. Men då tänker man, Skulle jag ha tid med mer? Skulle jag ha ork för mer? Skulle jag ha råd med mer? Och svaret är alltid NEJ på alla tre frågorna... Så att inte ha egen häst just nu kanske är en positiv sak ändå? Mer tid för skolan så jag kan utbilda mig och få ett bra och välbetalt jobb, så kan jag köpa en häst själv sedan :)
 
Kram Tuvizzen <3