Dumma, Dumma, Dumma Fot (Och Idrott)

Onsdag = Ridlektion i Tuva Gahnströms liv.
Inte idag.
Idrott som första lektionen imorse och det är ju ganska kul då vi skulle ut i skogen och köra jage, det är varken jobbigt eller tråkigt. Trodde jag!
Efter bara några minuter blir jag jagad och ska självklart trampa på en pinne/sten eller något liknande. Trampa snett och stuka/vricka foten (bara jag som inte vet skillnaden?) så no riding today utan bara ligga och slappa i sängen med foten högt upp.
Imorgon är det Valborgsmässoafton vilket innebär jobb! På stallet såklart. I vanliga fall hade jag antagligen åkt på ponnyledningen men jag kan väl säga att jag har något att tacka min stukade fot för! Jag slipper ponnyledningen! Jag kommer antagligen sitta i någon utav fiskedammarna (godis eller leksaker) eller så kommer jag få ta betalt någonstans. Men hoppas ju självklart på fiskedamm för man är alltid några stycken där och det är ju kul att ha någon att prata med!
I skolan imorgon gäller Glöstorpsloppet som jag i vanliga fall hade varit med på men nu lutar det åt att få hoppa över eller gå de 7 kilometrarna.. Har inte bestämt mig än men får se hur det är med foten! Men det blir joggingdojorna och stödbandage på imorgon så får jag hoppas att jag kan gå loppet i alla fall.
Just nu gör det ont att gå, stå, vrida på foten, vicka på foten.. men det konstanta värkndet har precis slutat så hoppas på att kunna sova ordenligt inatt åtminstone!
Nu ska jag sova så jag är ordentligt utvilad inför morgondagens Glöstorpslopp och Valborgsjobb.
Kram Tuvizzen <3
 

Stressigt liv <3

Nu har det gått et bra tag sedan jag bloggade sist, anledningen? Jag har varit sjukt stressad det senaste och har varken haft ork eller tid att kolla in på bloggen. Men jag ber om ursäkt för det!
Jag kom hemför exakt 2 veckor sedan och blev då hämtad av bästa Destiny på Landvetter flygplats.
Redan första skoldagen blev det fullständigt kaos, A slog E och typ 5-6 tjejer var på E´s sida (INTE jag!) Usch på E hatar henne! Men iaf, E anmälde till typ alla lärare och överdrev och gjorde en sjukt stor grej av det, så A blev avstängt till Torsdagen.
Tisdag hände detta:
M gav sin elcigg till F och precis när hon provade så går CC förbi, så F får en utskällning och berättar att M gav den till henne. Men när CC kommer då ska ju M självklart säga "Den är inte min! Jag fick låna dn av en annan person som hade lånat den av sin kompis bror" eller nått liknande. Och sen försöker hon lägga skulden på Destiny som inte har ett j*vla skit med saken att göra, så när jag skällde ut henne (inför typ hela klassen på SO lektionen, försökte hon få mig att gå med på att lägga skulden på Casper. Jag bah Dafuq tror hon liksom?! Hon måste lära sig att ta skiten själv!
så när jag 2 timmar senare frågar henne om hon har erkänt så påstår hon att hon har snackat med CC och att allt var lugnt... IN YOUR DREAMS B*TCH.
Så jag stöter på CC i bamba och frågar då om M har erkänt, och CC fattar ingenting.
jag blir den som erkänner åt M och skit, pallar inte skriva allt för är fortfarande sur på M.
Musikalen.
Vi har satt upp föreställningen "Skönheten och odjuret"
VA?! tänker ni kanske nu, för jag hoppade ju av musikalen.. Men jag hoppade in igen, och det är jag glad för! Det är jätte kul att stå och läsa inför stor publik och verkligen få känna på skådespelar livet.
NÖJD! Är allt jag kan säga.
Men vi har tränat Måndag och Tisdag hela skoldagarna och då är man ju självklart jätte trött och spänd när man kommer hem, och på Onsdag förmiddag hade vi våran första föreställning.
Vi hade två föreställningar i Onsdags och fyra i Torsdags. På Torsdagen hade vi två under skoltid och två på kvällen så man kom ju hem vid halv nio tiden.
På torsdag kväll lyckades jag få mamma och pappa att gå med på att låta mig sova hos Claudia, det var mysigt och jag rivs verkligen med både henne och hennes familj.
Love U Claudia <3
Vi vaknade vid halv 8 (?) kanske..Och så kom vi för sent.. såklart... men skit i det.
Fredagen flyter på som vanligt men sjukt tråkigt med vanliga lektioner igen!
Det var allt jag hade att säga just nu så hörs vi snart igen.
Kram Tuvizzen <3
 
 
 

Fredag på Bjuröklubb

Igår var vi på Bjuröklubb, som vi åkte till i förrgår. Farfar åkte in till Umeå tidigt på morgonen för att jobba så det var bara jag, farmor och hunden Noel :)
Vi planerade att gå ut på en blåsig men solig promenad på ca 1 timma. Men när vi kom hem igen hade det gått 3 timmar! Vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att jag togg 200+ bilder under promenadens gång, men 'bara' 147 bilder blev bra och finns kvar. Så nu har jag tankat över alla dem från farmors mobil (som har jätte bra kamera) till farmors dator och sitter nu och kollar igenom alla på större skärm. Så om ni orkar kolla allt, ha så kul (det finns en del riktigt fina bilder) och orkar du inte det så är det ditt eget val :)
Vill du låna bild så måste du säga till!
Hoppas ni gillar bilderna! :)
 
Hoppas du gillade bilderna ifall du orkade kolla igenom allt :)
Kram Tuvizzen <3