Dumma, Dumma, Dumma Fot (Och Idrott)

Onsdag = Ridlektion i Tuva Gahnströms liv.
Inte idag.
Idrott som första lektionen imorse och det är ju ganska kul då vi skulle ut i skogen och köra jage, det är varken jobbigt eller tråkigt. Trodde jag!
Efter bara några minuter blir jag jagad och ska självklart trampa på en pinne/sten eller något liknande. Trampa snett och stuka/vricka foten (bara jag som inte vet skillnaden?) så no riding today utan bara ligga och slappa i sängen med foten högt upp.
Imorgon är det Valborgsmässoafton vilket innebär jobb! På stallet såklart. I vanliga fall hade jag antagligen åkt på ponnyledningen men jag kan väl säga att jag har något att tacka min stukade fot för! Jag slipper ponnyledningen! Jag kommer antagligen sitta i någon utav fiskedammarna (godis eller leksaker) eller så kommer jag få ta betalt någonstans. Men hoppas ju självklart på fiskedamm för man är alltid några stycken där och det är ju kul att ha någon att prata med!
I skolan imorgon gäller Glöstorpsloppet som jag i vanliga fall hade varit med på men nu lutar det åt att få hoppa över eller gå de 7 kilometrarna.. Har inte bestämt mig än men får se hur det är med foten! Men det blir joggingdojorna och stödbandage på imorgon så får jag hoppas att jag kan gå loppet i alla fall.
Just nu gör det ont att gå, stå, vrida på foten, vicka på foten.. men det konstanta värkndet har precis slutat så hoppas på att kunna sova ordenligt inatt åtminstone!
Nu ska jag sova så jag är ordentligt utvilad inför morgondagens Glöstorpslopp och Valborgsjobb.
Kram Tuvizzen <3